Ma Reggel -2 fok volt és lás csodát pöcre indult remélem télen már nem lesz vele gondom:D.
Szóval a tünet téli időben nehezen 3-ra indult be a kocsi elsőnek akksi csere ami persze nem oldotta meg a problémát ,majd gyertya csere ami szintén nem hozott teljes megoldást csak annyit, hogy ki lett cserélve, továbbra is nehezen indult végül mivel a hőfok jelző kigyulladt és persze a mutató is le fel mozgott így a hőfok jeladót is ki cseréltem aminek a csatlakozója annyira el volt oxidálódva ,hogy hozzáértem és le jött magától, hőfok jeladó csere után még mindig nehezen indult meg érzett indítás után a benzin szag erőteljes ezért Szasza javaslatára megnéztem a csatlakozót és egy kis wd-40-el befújtam és kitisztult, ma -2 fok volt és pöcc röff (az akkumulátort azért kellett cserélni mert a terheléses vizsgálatnál majd nem kipurcant, gyertyát azért mert már volt benne 30 ezer km és hát az se árt ilyenkor cserélni.)Remélem esetleg másnak is tudok majd ezzel segíteni.
Köszönöm a Segítséget Styleair-nek és persze mindenkinek aki egy két ötlettel hozzá tett az egész hiba feltáráshoz.
Üdv.
Ford Fiesta 2005 1.3 Benzin.