Sziasztok!
Köszi az eddigi segítséget. A rángatás azt jelenti, hogy ki kell nyomnom a kuplungot, hogy nehogy valami zűr legyen . Azzal kezdtem, hogy az alapjárati szelepet, meg a szenzort kipucoltam, de szerintem az előző tulaj is pucolta , mert "tiszta" volt, amennyire lehetséges. A levegő szenzort, meg minden elérhető szenzort is kontakt tisztítóval kitakarítottam hátha. Eddig sikertelenül. a gyújtás is jónak tűnik, jók a gyertyák. A MAP szenzort mondták még, ami a motorféknél kéne , hogy szabályozzon, mert elvileg az méri a szívócsőben a depressziót. Csak egy a baj hogy itt szerintem olyan nincs, vagy csak nem találom? Hasonlót látok a tűzfalon, egy gyufásdoboznyi szerkezetként, ami egy hosszú csővel van a szívócsővel összekötve. Az az elszívó szelep, ami az aktívszénszűrővel van összekötve, és elvileg visszatáplál. Az csinálhat ilyet? Gőzöm sincs. O:( Most tényleg nincs ötletem. A szervizben, ahogy ismerem őket /távol álljon, tőlem hogy bárkit megbántsak.../ csak találgatnának , egy valag pénzért...O:) Az itteniekben jobban megbízom.
Szóval, ha van még valakinek ötlete megköszönném