Nem értem ezt a garancia problémádat
Ha tudod hogy jó minőségi alkatrészt szerelnek be az autóba akkor azzal nem lehet gond!
Bemész egy szervízbe és így kezded hogy garancia mindenki elgondolkodik hogy mit is akar ez? Min spekulál?
Tehát hogy értsed.
Tegyük fel hogy van nekem egy 1.4TDCI Fiestám ami eszi az olajat.
Bemegyek egy szervízbe és lecseréltetem a vezérlést ami nem is olyan drága (de ha elszakad akkor motorgenerál általában a vége) és garanciát kérek a javításra.
Hazamegyek az autóval, szétkapom, megpiszkálom az új vezér.szíjat hogy elszakadjon.
Hívom a szervízt hogy van egy kicsi probléma mert megált az autóm!
Ők megnézik, és jéééé elszakadt a szíj! Mivel kaptam garanciát javítani kötelesek!
Tehát van egy motorjavításom pici pézből.
Máris nem eszi az olajat, máris jobban fog indulni mert lessz benne kompresszió, máris megoldódott az olajfolyás a hengerfej tömítés alól, mindjárt az olajcseréről is le van a gond, tehát a 250000Km megtett motorodat minimum 80000km-essé varázsolták.
Ha veszel tőlem vez.szíj készletet Én adok rá garanciát, de csak az alkatrészre!
Ha problémád van az alkatrésszel semmi gond...adok másikak. De ha a motor is kapott akkor kérek a beszerelésről számlát (csak a szakszervízét fogadom el) és majd a gyártóval lefocizom hogy ki hibázott!
Tehát máris neked két garancia kell!
Na mid11111
Ezt nem fogom megérteni.