Sziasztok Fiestások!
Toti vagyok a Sierracornerről és bár nekem inkább a Sierrákhoz húz a szívem, az asszonynak vettünk 4 éve egy 1996-os Fiestát nagyon szeretjük Őt is. Az autó viszonylag jól felszerelt, bár Ghia felirat nincsen rajta, ahogy nézegettem csak a hátsó fejtámlák és a fűthető ülés hiányzik belőle a teljes felszereltséghez. Olaszországból származik, és a korához képest nagyon szép állapotban van 1,25 Zetec motoros.
Most olyan gondunk lenne amit már nem igazán tudok magam megoldani, hasonló témakörben topikot pedig nem találtam Nálatok:
A gyújtás ráadásakor - és most teljesen mindegy, hogy csak a gyújtás ráadása vagy a motor azonnali elindítása történik - egy 5 másodperces kattogó zaj hallatszik a kesztyűtartó mögül. Valami elektromos lehet, pl relé. A látható összes csatlakozót széthúztam már a környéken (előtétellenállás, légzsák, valami 2 eres vezeték a fűtéscsatornába dugva) , de még mindíg csinálja. A motor beindítása után normálisan minden működik az autón, a következő elindításig vagy gyújtás ráadásáig amikor megint kb 5 mp-ig kattog az a valami. A motortér felől nem annyira hallatszik, mint belülről.
Idegesítő, és hát félünk nehogy felgyulladjon vagy elfüstöljön valami. Egyszer már elfüstölte a magnó az ékszíjat és szép füstöt eregetett. A párom jár az autóval és bár van egy poroltó az autóban, de szerintem lányos zavarában nem tudná hová nyúljon hirtelen ha kigyulladna az autó.
Segítsetek nekünk légyszíves!
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv mindenkinek,
toti