Hali.
A héten voltam Dunaujvárosban a Ford Simö KFT.-nél ahol a szokásos éves szervizen esett át az autó .
Amióta megvettem tőlük a kocsit MINDÍG barátságosak bármi a nyügje a kuncsaftnak , az autó szervizelését az auto mellett is meg lehet várni , sőt megkérnek rá , hogy legyél ott és amit kérsz a szerelő megcsinálja .
A mostani szervizre vittem olajat , de azt mondták hogy nem javasolják mert vastag a 16 szelepes mocinak
"MOBIL1 10w-40" 7000 Ft-ért vettem 4-litert , Raktak bele SHELL HEIX 5W-30-at 3500FT/liter azaz 14000FT a 4liter , erre azt mondja a szervizfőnők csak 3000-ret számol literjére ,hogy mégse járjak annyira szarul , mellesleg a tavaji éves díj 30500-FT volt most meg ugyanaz 25000 Ft . Aztán odajön az értékesítö srác akitől a kocsit vettem 3 éve , és megkérdezi mi újság , hogy vannak a gyerekek stb. egy évben egyszer lát mégis tudja ki vagyok ! Erre mondom én , hogy itt megbecsülik az ügyfelet !
Én azt mondom öröm ide visszajárni , amikor jövök el tőlük olyan érzés fog el mikor az autót elöször hoztam haza . Én a következő autómat is itt fogom venni (a Fifit nem adom senkinek), meg itt is szervizeletetem .
Szerintem ez a szerviz is megérdemel egy külön topikot .