Lényeg hogy olcsó legyen,mi?igen,ha jól olvastam akkor te olyan 16ezerért vettél 4 gumit(ennyi 1 dunlop ára!)Középkatból meg csak 2őt tudnál venni ebböl az összegből.Mi lenne ha 1x rádobnál még 15-öt és vennél 1 komplett 4-es szettet újonan?ugyan ott járnál mint a kopottal,és tudnád hogy mi történt vele...benyomod a pincébe,garázs,stb!és jó állapotban maradna!Lehet van benne valami,de a sz*r új még puha,nagyobb bordák!De ahogy gondolod!Csak vigyázz másokra!
Csak ügyesn!
(Ez az én nézőpontom!)Peace!
igen annyiért vettem és mondom 90%-os a gumi, szal nem sokat használt.
megbízható gumistól veszem a gumikat, aki érti a dolgát.
mondjuk ehhez a szokásomhoz hozzájárult az is h LADA-zok is
ahhoz meg csak használt gumit veszek, nem lenne kifizetődő újat venni rá pörgéshez
Abban viszont egyet értek, hogy természetesen egy jobb új lenne a legjobb, de hát arra nincs keret.
Másokra és magamra is vigyázok, azért foglalkozok a témával is, mert bizony fontos h az a négy tenyérnyi felület mennyire tapad.
Majdnem el is felejtettem! Nálam még az is hozzá tartozik a télhez, hogy ilyenkor letakarom a h?t? egy részét 1/3 át, kb felét!
Nagyjából akkora részt amekkora a bels? radiátor lehet!
Nem tudom hogy jól teszem -e de még eddig nem volt gond bel?le és a motor is normálisabban eléri az üzemi h?fokot, miközben megy a f?tés!
sokan csinálják, Fordoknál, LADA-knál teherautóknál, üzemanyag takarékossági okokból, nem kap annyi hideg levegőt a hűtő. kevésbé hűt, de ez télen nem probléma. viszont figyelni kell, mert amint melegszik az idő azonnal ki kell szedni mert elégtelen lesz a hűtésed.