Sziasztok!
Nem tudom találkozott már valaki ilyen problémával:a téli kerék cserém meg történt. Nem tudom hogy ezzel lehet-e összefüggésben, vagy csak a cserével egy időben vettem észre, de a jobb oldala a futóműnek surrógó hangokat ad ki. A futóművet átnéztem, nem találtam semmit . nem lógnak az agyak(még jó másfél éves a bringa) a tárcsa szépen kopik, nincs válla,nincs porvéldőlemez, a kerekeken nem látszik semmi, hogy beleérne valamibe, sem a felnin, sem a gumin, sem sehol, a fékbetét rendben (csak azért jutott eszembe megnézni, mert teherautó szerelő lévén találkoztam már olyan fékbetéttel, amibe a gyártás során bele keveredett egy M8x??? csavar és iszonyat hangokat adott ki az autó). Az enyém viszont nem fékezésnél hallatja magát hanem állandóan. Amikor gurul az autó akkor veszem észre és valami forgó alk.résszel lehet a baj mert szakaszosan csinálja egyenes arányban a sebességgel, csak nagyobb sebességnél már az egyéb zajoktól nem hallani. nagyon idegesít nem találkozott valaki ilyesmivel? A féltengelyt is néztem De az általában - ha jól tudom - kanyarban szokott kopogni, és nem susog. Persze nem nagyon ismerem a személy autókat és fogalmam sincs mennyi az egészséges játéka a féltengely csuklóinak, Szóval minden tanácsot szívesen fogadok. Előre is köszi!