:notworthy:Sziasztok Tisztelt Klub tagok !!
Sajnos ismét nagy kéréssel fordulok hozzátok !!!
Egyik klubtársunk bevállalta az autóm felújítását, de ez nagyon nem sikerült neki ! Csak rosszabb lett, jelen állapotban teljes motorgenerálra lenne szüksége kicsi-kocsimnak, eddig 5 szerelőnél jártam sikertelenül ! Többek közt azt a választ kaptam, hogy vigyem vissza, ahhoz aki csinálta, ezt már próbáltam, azt az ígéretet kaptam telefonon, hogy két nap múlva átjön és megbeszéljük, ennek öt hete, azóta nem jelentkezett, ez a "javítás" 160000 Ft-omba került !! Ez is a VEJEM JÓVÓLTÁBÓL
A szerelő ( az az egy aki vállalná ) azt mondta,hogy nincs dugattyú az autómhoz ? fel kéne perselyezni de még akkor se biztos, hogy meg tudják csinálni ? de persze fizetni azt kéne !!
Most, úgy közlekedek, hogy 30-40-Km-ként gyetyát cserélek, vagy csiszolok és aztán mehetek tovább !
De ez se mehet a végtelenségig, egyszer megunja az autó, és a sok felgyülemlett benzingőztől felrobban ? egy hosszabb úton.
Betegségeimből kifolyólag hetente kétszer kell Pestre a Honvéd Kórházba járnom kezelésekre, ami autó nélkül nekem lehetetlen ! Mentővel se tudok közlekedni, mert a megadott időpontra eddig még soha nem értem be, úgy, hogy egésznap kocsikázhattam a semmire !!! Tömegközlekedni sem tudok (egyik betegségem )
Ebben a hóban vonták meg a Feleségem ápolási segélyét is, jelenleg a szomszédok könyöradományaiból, és amit a Gyermekeink ki tudnak sajtolni magukból ( az albérlet + rezsi + saját ellátásuk mellett ) úgy Kb.. 20-22-ezerből élünk ketten ?
Feleségem helyben nem tud dolgozni, ( 3 szakmája van érettségivel ) nincs munkalehetőség, ha Pesten, vagy bárhol máshol tudna dolgozni, a keresete elmenne az utiköltségre !nem beszélve arról hogy engem 1-2-óránál hosszabb időre nem lehet egyedül hagyni ( másik betegség )
Egy 96"os fiesta GHIA-m van, 1242-es motorral, eladni se nagyon tudom, (ha csak nem egyben bontásra, vagy alkatrésznek ) hogy vegyek valami normális másikat helyette, mert még mindig tiltják a nyugdíjamból ( 8 éve Svájci Frank, 350000 Ft-ért vettem eddig 1,5 millámba van, és még hol a vége ? ) a nyugdíjam többi része jelzálogra megy el !!! ez is Svájci !! ( Én hülye, inkább mentem volna szembe a 6,20-as gyorsvonatnak )
Ezért kérlek Titeket, hogy amiben tudtok segítsetek !!!!! minden jó ötlet érdekel !!!!! Sajnos gyalog a harmadik szomszédba se tudok elmenni Kb... 50 méter.
Segítségeteket előre is köszönöm !!!!!!!!!!
Üdvözlettel id Bosternák Tamás.