Ezek olyan apró (de lényeges) részletek,amiket nem tudok szó nélkül hagyni.Megoldás egy részükre a csináld magad mozgalom,más részük nem korrigálható,meg kell szokni.Csak nekem is vannak hibáim,az egyik közülük:ragaszkodok a minőségi megoldásokhoz.És ha ezt a Jazz valamiért tudja alig drágábban (600e ft),akkor legyen szíves a Ford is összeszedni magát,odafigyelni az apró részletekre amiktől egy Honda ragyogó ám a Ford annál bosszantóbb.Egyébként vannak jó tulajdonságai is,elég kezes jószág,jó a váltója,kuplungja finom (le is kopogom),barátságos,használható anyázás nélkül.Mégis azt mondom,ha visszatekerhetném a naptárt,Yaris vagy Jazz lenne (esetleg SX4),Fiesta nem.Úgy jók ahogy vannak,nem idegesítenek és mókolni se kell rajtuk semmit.Mókoltam eleget 26 éven keresztül az 1200-as és 1500-as Ladával,szerettem volna a "hagyományt" megszakítani.Na mindegy,már csak az index csere (fehérre),és a hőmérő beépítés van hátra(nem kell Tescos gagyi).Motorháztetőt szépen leszigeteltem,ne fázzon...A téma főszereplőjét,az el. ablakot meg kell szokni,ismerősöknek nem mutogatni.Végül is működni működik...