Sziasztok!
Most vagyok itt először a fórumban. Lentebb olvastam, hogy a Magnumtuning-ot ajánlotta valaki tuningolás szempontjából. Nekem sikerült náluk otthagynom 34.000 forintot. De sajnos semmi javulás nem mutatkozott. Sportlégszűrő, meg sportgyertya, de semmi hatás. Sőt többet fogyasztott, mint azelőtt. Ők Brisk tipusú gyertyát ajánlottak, valami platinafejest. 3400 volt darabja. Mondom, semmi változás. Aztán elmentem egy Ford-os fickóhoz, aki azt mondta, hogy csak és kizárólag a Motorkraft gyertyákat viseli el a kocsi. Szal nagyon nagy zsákbamacska az a cég. Mindnet képesek eladni. Az cégtulajdonos a sport lambda-szondát nem is ajánlotta ehhez a típushoz (2001, 1.3i). A keresztapámnak van egy haverja, aki laptoppal, meg szoftverrel felszerelkezve rádug a kocsi csatijára, aztán kiolvassa a gyári értékeket, majd elmenti őket. Aztán átállítja a kocsi értékeit és nyer rajta 20-30 %-ot. Még nem láttam, de hihetőnek tűnik. A keresztapám elmondása szerint, az ő Opel Astráján, ami mondjuk diesel, érezhető a javulás, és csak 3 decivel eszik többet. Úgy tudom, hogy benzines kocsikra is alkalmazható a progi. Nekem valami 45.000 lenne az átalakítás. És állítólag garantált a hatás.
Üdv.: Csabi