max agyvérzés van töled
hihihi
mondom hogy nincs mindenböl gyári a Bárdinál!!!!!!!
ha lenne nem kéne elautokáznom a szentmihályira a cromaxba hanem csak kiugranék ide a bárdiba kápmegyeren
ott ültem a gépelött a Bárdiban az ismerösnél láttam a számitogépbe hogy van amiböl nemhogy gyári de semmilyen nincs ehhez az 1.25-ös autohoz.
és most nem kell a soder hogy de mert volt az 1.8-as zetechez mert te vettél hozzá vezérlést.
mert nem arrol a zetecröl hanem az 1.25-ösröl volt ebben a topikban szo
és punktum!
attol független hogy van mikor ott vásárolok azért ne futtassuk annyira a Bárdit se.
alvázszám és számitogépben lévö kép és cikkszám alapján is sz.r alkatrészt hozott le a rendszerük anyukám peugeot 106-ához.
az hogy vettél már mást is ott nem jelenti hogy minden van ott GYÁRIBAN!
azt meg föképp nem hogy másfajta autohoz is mint amihez te veszed.
nekem az a legolcsobb a Bárdi az ismerösöm miatt mert ö dolgozoi áron veszi meg nekem(már persze ha tudom elöre mi kell mert ha nagybátyám szétbontja az autot akkor nem érek rá auto nélkül a központba becsászkálni hozzá) az meg a beszerzési ár annál olcsobb nincsen
csak mint mondtam nincs mindenböl nekik az én automhoz nemhogy gyári hanem semmilyen sem.
söt volt már hogy a náluk lévö kedvezményes ár drágább lett volna mint a sokak által utált cromaxban a gyári.
amugy senki nem mondta hogy a cromaxban kell vásárolni.
én csak keveseltem samesz 400ft-os szimeringárát.
mivel hogy még a nem gyári szimering ára is drábább a bárdiban is.