Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni tőletek. 2008-as fifi, 1.4 benzines digit klímával. Gáztöltés, klímahűtő tisztítás és gombátlanítás után előjött az a fura jelenség, hogy amikor megy a klíma, a kompresszor kapcsolgatásán kívül hallok egy folyamatos kattogást. Ez alapjáraton 20-40 mp-enként csinálja. Menet közben gázadáskor bizonyos ford szám elérésekor kattanás majd amikor lelépek a pedálról akkor megint kattan. Kissé őrületbe kerget. A legjobban ilyen relészerű kattanásra hasonlít. Próbáltam a biztosíték és relédobozt szemügyre venni a kesztyűtartó mögött, megmozgattam a reléket is. De mintha nem onnan jönne a hang. A klíma tökéletesen működik. Telefonon érdeklődtem a márkaszervízben ahol töltötték hogy ez mégis mitől lehet, persze a szokásos duma hogy ez természetes jelenség bla bla. Elmentem klímáshoz aki megnézte és szerinte a digitklímát kellene "újratanítani" mert szerinte valamelyik motor nem érzékeli rendesen a végállást és emiatt kattoghat.
Ha esetleg valaki tudna tanácsot adni, vagy esetleg egy olyan szerelőt ajánlani aki érdemben tudna ezzel kezdeni valamit azt nagyon megköszönném.
üdv
Npeti