Author Topic: Kavicsfelverődés  (Read 2690 times)

heniattila

• Guest
Kavicsfelverődés
« on: 2010 May 22, 20:05:57 pm »
Sziasztok!

Remélem jó helyen járok, és valaki tud segíteni...
2 hónapja vettem a kis fiestámat, életem első autója..  ;) Remélem jó döntés volt.
Nincs is semmi gond vele, egyedül ami zavar, hogy menet közben eléggé hallatszik a kavicsok felverődése, holott van 4 sárvédő a kocsin.
Főleg eső után hallom, minden apró kis kavics/kő felverődését, amit más autóban még nem tapasztaltam.. Ez nektek is jelen van vezetés közben vagy nekem hiányzohat valami a kocsimról?!
Előre is köszi a segítséget!!

Üdv.

Offline Pocok

• A mester
  • Segített?: +45/-1
Kavicsfelverődés
« Reply #1 on: 2010 May 22, 20:17:43 pm »
helo
igen nekem is kopognak a kavicsok de én már észre se veszem.

Offline MrChrome

• Vezetett már fiestát
  • Segített?: +4/-0
Kavicsfelverődés
« Reply #2 on: 2010 May 22, 22:19:17 pm »

Üdv. Heni és Attila

ahogy én tapasztaltam az MK4 -es fiesztámnál, igen egy picit jobban ott van az a hang amikor ilyen kavicsos részen megy az ember.

Viszont az sem mindegy, hogy milyen gumik vannak az auton, mert profilja válogatja, van amelyik többet, van amelyik kevesebbet szór fel.

Mivel az első dobnál műanyag a sárfogó rész, így egy picit jobban kong.

A hátsó olyan mint a szőnyeg, az nem igazán csinál nagy zajt.

A hímzett illetve nyomtatott tárgyakra visszatérve akár hiszitek akár nem "Tanga" is van amire akár kedvenc autónk képét rakhatjuk fel.

A bögrénél nagyobb mennyiségnél pl. FFK logo vagy felirattal tudunk kedvezményt is adni, mivel mi magunk nyomjuk őket.

Üdv.

heniattila

• Guest
Re: Kavicsfelverődés
« Reply #3 on: 2010 May 23, 08:31:33 am »
Rendben, akkor próbálok hozzászokni a kavics-effektushoz.. :) Köszi a segítséget, legalább megnyugodtam,hogy nem hiányzik semmi a kocsimról... :)

Üdv.