Sziasztok!
Talán úgy néz ki, hogy vége lesz az ügyemnek...
Az 5-dik hónapot taposom már, keserves tapasztalatokkal kikövezve.
Továbbra is jelzem, hogy aki jót akar magának, a Köbével szóba se álljon.
Hozzánemértés, szemétkedés, sunyiság jellemző rájuk.
Akármit beküldtem nekik, 2 hét volt mire az ügyintézőhöz került. Ugyanis 3 hónap után sikerült megtudnom, hogy elektronikus rendszerük van, és ha van úgy, hogy az egyetlen szkenner nem működik.. ilyenkor állnak az iratok. Mindent e-mailben küldtem, semmire sem válaszoltak.
Telefonon volt, hogy az ügyintézőt 1 hétig nem értem el, naponta "zenét hallgattam" a telefonon, már nagyon utálhatott az egész károsztály, ami kölcsönös
Állandóan rajta ültek a papírokon, én meg mást nem csináltam, mint hívogattam őket. A cirka 5 hónap alatt én kültem nekik e-mailekkel együtt 20 levelet, a biztosítótól meg kaptam kb. 5 db-ot.
Visszatartották a pénzeimet, mert nem tudott az ügyintéző a vezetőséggel beszélni, aláíratni, engedélyeztetni.
A Mabisz előtt le a kalappal. Ahogy átért hozzájuk a dokumentum, 3 napon belül utaltak. Minderről sms-ben, e-mailben is még aznap tájékoztattak!
Nagy nehezen a Köbe karácsony előtt utalt egy bizonyos összeget. Hozzáteszem casco-ra indult a kárrendezésem. Hát tök szívás az egész casco. Mindenből, még a szervíz számlából is vonták az önrészt. Az önrészt pedig a Mabisz fizeti ki nekem. Szóval várni kell a biztosítóra, de amit utal az csak töredéke mindig a kifizetendő résznek, lehet tovább várni. Mára ígértek megint utalást a Mabisztól. Azonban közölték telefonos érdeklődésemre, hogy a banki költségszámlákat nem szokták kifizetni. Ugyanis: "mit tehet arról a károkozó, hogy nekem hitelre vásárolt autóm volt". Erre mondtam a nőnek, hogy igen? És én mit tehetek arról, hogy az illető nem ismeri a kreszt? Volt egy szép kisautóm, teljesen mindegy szerintem, hogy volt rajta hitel, hiszen, ha nem törik össze, akkor én benne ültem volna még x évig, a hitel meg szépen kifutott volna. Így szerintem jogos, hogy az összes ezzel járó költségemet ki kell fizetnie.
Ami még érdekesség volt: megküldték a kárrendezési ajánlatot, elfogadtam. Megadták a roncsértéket, de jelezték pár mondatban, hogy ha a licitet adó cég kisebb összeget fizetne az adás-vételkor, akkor a szerződést küldjem be a biztosítóba és a különbözetet ők rendezik felém. Na erre vártam 20 napot, természetesen ebből is levonták az önrészt.
Ja, a Köbére visszatérve: stílszerűen megküldték még novemberben az idei évre vonatkozó gfb-s ajánlatukat. De azért az már nagyon durva, hogy tegnap megkaptam a nem létező autómra a gfb-s csekket is....
Szóval nagyjából ennyi. Csávókám meg vigyorogva meséli, hogy apuka megcsináltatja a motort, ami valójában 100 cm3, 50 cm3-es papírokkal..
No comment.
Annamari